6 Synonyms Mo Pendejo (2024)

Pe a oo i le aʻoaʻoina o se gagana fou, o le vaega e sili ona fiafia o le aʻoaʻoina lea o le palauvale. I le tele o auala, o se faʻailoga moni o le tautala tautala e le gata e mafai ona e malamalama i se failauga i le lotoifale pe a latou palauvale ae auai i le talanoaga ma le faigofie. O upu palauvale e tulaga ese i le toetoe lava o gagana uma ona e tele o latou uiga e manaʻomia ai le sili atu ma le tasi le mea e faʻamatalaina.

Ave ni uo lelei se toalua atonu o loo faaaogaina ni gagana mataga e fesootai ai le tasi i le isi. Mai fafo e tilotilo i totonu, afai e le iloa e se tagata le loloto o la latou faauoga ma le sootaga latou te fefaasoaaʻi, e ono foliga mai o se tulaga faʻafefe. Ae ui i lea, ei ai auala patino e oʻo lava i upu palauvale e sili ona leaga e mafai ona faʻafuaseʻi ona le faʻaleagaina.

6 Synonyms Mo Pendejo (1)

Atonu o le auala lea e tautala ai le upu i se ataata, po o se leo patino ma se gagana patino a le tino. Masalo o tulaga o loʻo faia ai le talanoaga poʻo le faʻamatalaga o se tulaga faʻapitoa. O nei upu e le gata e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faaupuga o le alofa ae e mafai foi ona faʻaaogaina e fai ma faʻailoga mo tulaga eseese o le le fiafia poʻo le ita.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata e iloa lelei le faʻaogaina o upu palauvale i se gagana patino e mafai ona faʻaalia lagona e amata mai i le ita lemu i le ita. A o'o i le a'oa'oina o nei ituaiga o upu i se isi gagana, e mana'omia tele le fa'aeteetega. E ui ina lelei le iai o se sini o le atamai o le palauvale i se isi gagana – a o e i ai i lena malaga e te le mana'o e faia ni mea sese pe faaletonu.

O le aʻoaʻoina pe faʻafefea ona palauvale i le gagana Sipaniolo o se mea e sili ona manaia ma e mafai ona faʻaalu sina taimi ma taumafaiga e fai lelei. Afai o lo'o e fuafua e te malaga i Mekisiko po'o le faatofuina o oe lava i se gagana Sipaniolo e fesoasoani ai i lau malaga a'oa'oga, e iai ni upu e tatau ona e nofouta i ai.

O se tasi o na upu o le upu Sipaniolo pendejo. O lenei faaupuga e fa'aaoga soo, ma e mafai ona i ai tulaga eseese o le malosi ma le solitulafono i lona uiga. Afai na e mafaufau i ai pendejo uiga, ma ona uiga tutusa – o mea uma nei e tatau ona e iloa!

O le a tonu le uiga o le Pendejo?

O le upu pendejo e faaliliuina i le upu Peretania faavalevalea, peita'i, i le tulaga sa'o e mafai fo'i ona fa'aliliu i le fa'aupuga leaga asshole. O le mea lea e manaia tele ai lenei faaupuga e fa'aoga i le gagana Sipaniolo aua e mafai ona fa'aaoga e fa'aalia ai sina ita, pe o'o lava i se auala malie ma fa'alili - ae e mafai fo'i ona matua ita tele.

O le upu na afua mai i le Latina o lona uiga o le 'ulu ulu' ma sa faʻaaogaina e faʻamatala ai tamaiti aʻo leʻi oʻo i le matua o loʻo amio pei o tagata matutua. O lenei faaupuga e i ai se uiga le lelei, ona o tamaiti na vaʻaia o se nuance lea na avea ai ma upu faʻatau e faʻamatala ai se faavalevalea pe i se tulaga e sili atu ona tetee, o se tasi sa amio e pei o se asshole.

E le mafai e Pendejo ona Ita?

O le upu pendejo e le o se mea leaga? O se fesili sili lenei, ma o le mea moni e pei o le tele o upu palauvale e tele auala e mafai ai ona faʻaogaina lenei faaupuga e aunoa ma le faʻaalia o se solitulafono ogaoga. O le uiga o Penedjo o se tasi o le ita lautele, ae e mafai foi ona faʻaaogaina pisinisi. O le mea taua o le iloa o le taimi e faʻaaoga ai ma le taimi e le tatau ai.

I nisi tulaga aloa'ia, e mafai ona matua'i faigofie le fa'aogaina o lenei upu e aunoa ma le fa'amoemoe e fa'atiga. O lea la, pei o le tele o vaega o le gagana, se'ia e mautinoa i lou malamalama i ai - atonu e sili ona tu'u na'o oe se'i vagana e le afaina ai.

Synonyms mo Pendejo

O le tala fiafia afai e te i ai i se tulaga atonu e te lagona ai sina le mautonu e uiga i le faʻaaogaina o le upu pendejo, e iai uiga tutusa e sili atu le leaga e mafai ona e faʻaogaina.

O le malamalama i upu palauvale, po o upu faatiga, i se gagana ese e tele ni aoga e mafai ai ona fesoasoani ia te oe e malamalama atili ai i le mea e mafai ona avea ma se faamatalaga ita po o le le mautonu. O le iloaina o le fa'aalia o le ita i se auala e le ita e mafai ona fesoasoani ia te oe e fa'afefe ai se mea e ono avea ma tulaga ita, pe aloese mai le fa'atupu fa'afuase'i.

O 6 lenei synonyms mo pendejo e mafai ona e faʻaogaina:

  • Fool – Egelani.
  • Dunce – Burra (fafine) burro (tane).
  • Morona – Imbecil.
  • Leoa – Tonta (fafine) tonto (fafine).
  • Uila – Muda (fafine) Mudo (tane).
  • Goof – Bobo.

iʻuga

Ose mea fa'a'ole'ole le a'oa'oina o 'upu palauvale po'o 'upu leaga i se isi gagana. I le tele o auala, o le a avea lea ma mea o le a faʻaalia ai au laasaga mulimuli o le aʻoaʻoina lelei ona o le tele o mea e alu i le faʻamatalaina o nei ituaiga o upu. O le tala fiafia e leai se taimi sili atu e amata ai a'oa'oga nai lo le taimi nei ma e tele auala e mafai ona e fa'atupuina ai lou talitonuga.

O le a'oa'oina o upu uiga tutusa e sili atu le saogalemu o peti o se auala sili lea e fesoasoani e fa'amalosia ai lou mautinoa a'o e a'oa'oina lelei ma aga'i atu i le fa'aogaina lelei o vaega uma o se gagana!

6 Synonyms Mo Pendejo (2024)
Top Articles
One year later: Here are 9 Fond du Lac businesses that closed, and 5 that adapted, during the pandemic
Applebees Quesadilla Burger - Copycat Recipe | Tara the Foodie - Dining and Cooking
Pinellas County Jail Mugshots 2023
The Atlanta Constitution from Atlanta, Georgia
Kansas Craigslist Free Stuff
Vanadium Conan Exiles
Hallowed Sepulchre Instances & More
Draconic Treatise On Mining
Florida (FL) Powerball - Winning Numbers & Results
The Weather Channel Facebook
Washington Poe en Tilly Bradshaw 1 - Brandoffer, M.W. Craven | 9789024594917 | Boeken | bol
People Portal Loma Linda
Samantha Lyne Wikipedia
Highland Park, Los Angeles, Neighborhood Guide
Uky Linkblue Login
Elemental Showtimes Near Cinemark Flint West 14
Northeastern Nupath
Www Craigslist Milwaukee Wi
Conan Exiles: Nahrung und Trinken finden und herstellen
Hdmovie 2
Acts 16 Nkjv
Timeforce Choctaw
Mtr-18W120S150-Ul
Okc Body Rub
Myql Loan Login
Gs Dental Associates
A Christmas Horse - Alison Senxation
Table To Formula Calculator
Neteller Kasiinod
Best Restaurants Ventnor
Kattis-Solutions
Craigslist Free Puppy
Fridley Tsa Precheck
Ultra Clear Epoxy Instructions
Craigslist Greencastle
Bimar Produkte Test & Vergleich 09/2024 » GUT bis SEHR GUT
Mydocbill.com/Mr
Midsouthshooters Supply
Felix Mallard Lpsg
Riverton Wyoming Craigslist
Weather Underground Corvallis
Ferguson Showroom West Chester Pa
Courses In Touch
Ehome America Coupon Code
Woody Folsom Overflow Inventory
Christie Ileto Wedding
10 Best Tips To Implement Successful App Store Optimization in 2024
Zadruga Elita 7 Live - Zadruga Elita 8 Uživo HD Emitirani Sat Putem Interneta
Research Tome Neltharus
Call2Recycle Sites At The Home Depot
Kidcheck Login
Códigos SWIFT/BIC para bancos de USA
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 5872

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.